Apartamente Komode

Fillojnë ndërtimet e kompleksit të mirënjohur Dallas

Në Kosovë tek qyteti historik i Prizrenit fillojnë ndërtimet e kompleksit modern me apartamente komode për familjet tuaja. Me një plan modern u sjellim një komoditet të veçant për një jetë të rehatshme. Kompleksi posedon shkollën fillore 2 minuta pranë dhe qendrën e mjekësisë familjare vetëm 5 minuta, distanca në të ecur. Kompleksi Dallas posedon pozitë strategjike për stilin e jetës suaj.
0
Apartamente
0
Banesa 2+1
0
Banesa 1 + 1
0
Metër katror për kate
02

Photo tour

03

Apartments plans

Apartment Neiborhoods

STUNNING LUXURY RENTAL APARTMENTS, DESIGNED FOR LIFE

Kontakti

Kompleksi Dallas
Rr. Wesley Clark,
Prizren, PZ 20000
Mob.: 045 576 572
044 542 803
044 542 504
Email: dallas2017@gmail.com
info@dallas2017.com

Kërko termin